FietsZe
Race & MTB club

FietsZe is een in 2018 opgerichte race & mtb club voor zowel de wegrenner als de mountainbiker. Deze doelgroepen worden daarbij gezocht in de regio, globaal omvattend de plaatsen Vledder, Frederiksoord, Wilhelminaoord, Noordwolde, Oosterstreek, Boijl, Zorgvlied en Doldersum.

De vereniging heeft inmiddels al een flink aantal enthousiaste leden. Gelukkig niet alleen mannen. Ook een aantal vrouwen heeft zich al bij onze vereniging aangesloten. En in september a.s.  gaan we van start met de jeugd, waaraan we in eerste instantie mtb-trainingen gaan geven.

Het doel van de vereniging is in het kort het (doen) beoefenen, alsmede het bevorderen van de wielersport in al zijn verschijningsvormen. Hierbij is de beroeps wielersport uitgesloten.

Visie en beleidsplan

We willen onze doelen bereiken door o.a.

  • Het ondersteunen van hen die de wielersport in verenigingsverband (willen) beoefenen;
  • Wedstrijdsport niet na te streven maar wel het sportief actief zijn, waarbij het sociale aspect en de gezelligheid voorop staat;
  • Deel te nemen aan de onder auspiciën van de sportbond NTFU georganiseerde fietsevenementen;
  • Zelf fietsevenementen te organiseren;
  • Zelf een nieuwe mtb-route aan te leggen door de terreinen van Maatschappij van Weldadigheid, omringd door de eerdergenoemde plaatsen.

Onze beleidsdoelen voor de jaren 2018 – 2021 zijn verder uitgewerkt in dit beleidsplan.

We zijn enthousiast bezig met vele activiteiten. Kijk rustig rond op de website, laat ons weten wat je ervan vindt en like ons op onze facebook of instagram pagina of stuur ons een mail via de contact pagina.