Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

We mogen 28 januari van start met de aanleg van onze MTB Route. Tot 15 maart gaan we bezig met singletracks aanleggen rondom Doldersum. Dan begint het broedseizoen en zullen de activiteiten verplicht even stil komen te liggen, om na de zomer weer verder te gaan. Er moet nogal wat handwerk gedaan worden. Maar het is mooi werk en vele handen maken licht werk. Ken je in je vriendenkring nog mensen die mee zouden willen helpen, meld ze aan. Maar het is vooral belangrijk dat het werk met veel plezier onderling gedaan wordt. We gaan een kwalitatief mooie route aanleggen.

Beknopte weergave werkzaamheden

  • Route uitvlaggen, door Patrick Jansen (Tracks & Trails)
  • Daarna route vrijmaken van takken en opschot en dit op een nette manier nabij de route afvoeren
  • Vervolgens kan de kraan aan de slag die het tracé gaat maken
  • Gelijk achter de kraan aan gaan een paar mensen met harken de baan verder fatsoeneren
  • En als laatste de bebording plaatsen

Kunnen wij op jouw hulp rekenen bij het realiseren van de route?
Er wordt op alle dagen van de week gewerkt, ook op zaterdag. Welke dagen en tijdstippen van de week zouden wij op jouw hulp kunnen rekenen? ( In de planning proberen wij dan zoveel mogelijk met uw voorkeur rekening te houden). Betekent dit dat je alleen op de door jouw aangegeven tijden kunt , of zou je eventueel ook op een ander tijdstip kunnen, alhoewel dat dan niet jouw voorkeur heeft?

Veel leden hebben zich ondertussen al via een e-mail aangemeld. Super! Diegene die zich mondeling of niet heeft aangemeld verzoeken wij dit alsnog te doen. Bij voorkeur door middel van een mail naar mtbroute@fietsze.nl Dit maakt het voor ons een stuk gemakkelijker bij het inplannen.

Ga naar de bovenkant