Ga naar de inhoud

Dorpentocht 2022

  • nieuws

Op 25 september organiseert FietsZe een Dorpentocht van 42 kilometer. Deze fietstocht voor iedereen (op een gewone fiets, racefiets of mountainbike) gaat door 9 dorpen: Wilhelminaoord, Boijl, Noordwolde, Nijensleek, Wapse, Doldersum, Vledder, Vledderveen en Zorgvlied. In elk dorp(shuis) kan men een vraag beantwoorden, en is er een prijs te winnen voor degene met de meeste goede antwoorden.

De route loopt langs deze dorpshuizen en is een startplek. Je kunt dus in je eigen dorp starten én finishen. De prijzen zijn in te leveren op elk finishpunt.

Omdat de route voor de meeste kleine deelnemers te lang is, kunnen zij een stempelkaart van 3 stempels krijgen, en vervolgens via een afsnijroute weer terug naar de eigen woonplaats. Bij een volle stempelkaart ontvangen zij een prijsje.