Ga naar de inhoud

Cursus wegkapitein


Gezien de groei van het aantal leden van FietsZe en het aantal actieve racefietsers was het tijd om een volgende stap te zetten in de ontwikkeling van onze jonge club. Daarom hebben voor de leden in samenwerking met de NTFU de cursus wegkapitein georganiseerd.

Met een mooie groep enthousiaste leden hebben we een hele leerzame en leuke avond gehad. Met veel informatie over veiligheid, hoe rijd je in een groep, wat moet je wel doen en wat moet je ook zeker niet doen. En niet alleen theorie maar we zijn ook aan het oefenen geweest om het meteen in de praktijk te doen en ervan te leren.

Veel geleerd wat we direct op onze training avonden kunnen toepassen. Hiermee worden we als club steeds beter. Wil je een keer aansluiten, met zo’n avond. Je bent van harte welkom. Kijk hier voor meer info of stuur een bericht naar info@fietseze.nl.

Ook als mountainbiker ben je van harte welkom, kijk hier voor meer informatie. We zien jullie graag bij een van onze activiteiten.