Ga naar de inhoud

NTFU: Fietsen doe je solo

We kunnen / moeten helpen bij het bestrijden van het cononavirus, dus lees onderstaande NTFU informatie en handel ernaar. Fietsen mag, maar alleen solo.

En ja, het is niet leuk. Maar hiermee helpen we slachtoffers te voorkomen en helpen wij de helden in de zorgsector. En laten we voorkomen dat wij als fietsers binnenkort in de negatieve publiciteit komen. We rekenen op jullie hulp.

Van de NTFU:

Het laatste nieuws over de wielersport en het coronavirus

Natuurlijk zijn de ontwikkelingen rondom het coronavirus bij de NTFU bekend. Op deze pagina informeren we je graag over de stand van zaken over de wielersport en het coronavirus.

Update 23 maart, 19:20 uur

Fietsen doe je solo

Het kabinet heeft besloten alle samenkomsten te verbieden tot 1 juni, waarbij ook geen ondergrens meer is van 100 personen. Ga niet meer in groepen op pad. Wil je toch fietsen? Doe dat dan alleen. In dit artikel delen we tips voor je solorit. Voor bestuurders van verenigingen geldt: informeer je leden dat zij niet in groepsverband mogen fietsen. Annuleer ook je clubbijeenkomsten zoals groepsritten en -trainingen tot en met in ieder geval 1 juni. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop, we hopen op jullie begrip in deze tijden.

Voor het gehele artikel klik hier NTFU Corona update