Ga naar de inhoud

Nieuwe website online

  • nieuws

Als bestuur van de FietsZe hebben vinden we het belangrijk om onze leden en andere geïnteresseerde goed te informeren over onze activiteiten, plannen voor fietstochten en trainingen en de ontwikkelingen voor de MTB-route.  Daarom hebben we bij de start van de fietsclub snel een eenvoudige website gemaakt.  Maar nu we enige tijd verder zijn en we inmiddels onder andere onze eigen FietsZe kleding hebben wilden we de website wat professioneler maken.

Daar hebben we de afgelopen periode hard gewerkt aan. En het resultaat mag er zijn. Een veel betere opmaak, prachtige eigen foto’s en het nieuws en de agenda zijn nu goed en duidelijk beschikbaar en zichtbaar. Met dank aan Arjen Schultinga die de nieuwe website opgezet en gemaakt heeft. Met deze website denken we iedereen beter te kunnen informeren over de ontwikkelingen van onze fietsclub.

Neem gerust eens een kijkje op www.fietsze.nl. We horen graag wat jullie ervan vinden.